7. decembar 2017. godine

Dečja radionica „Praznične čestitke” 16. decembra

U susret najradosnijim zimskim praznicima, PTT muzej 16. decembra u podne organizuje kreativnu radionicu za najmlađe sa temom „Praznične čestitke”.
Pozivamo mališane da dođu sa svojim roditeljima, bakama i dekama, da zajednički osmisle i naprave najlepše praznične čestitke.
Potom će devojčice i dečaci naučiti kako se pošiljke adresuju i kako se treba ponašati na šalteru pošte. Čika poštar će im pomoći da zalepe poštanske marke, a onda će skroz pravilno opremljene pošilje sami ubaciti u poštansko sanduče i poželeti im brz put do onih kojima su upućene.
To nije sve, za uspomenu na ovu novogodišnju avanturu, PTT muzej će svakom detetu pokloniti poštansku marku sa njegovom likom.
U eri skraćenih SMS poruka i mejlova, želimo da dočaramo mališanima radost tradicionalnog novogodišnjeg čestitanja pisanjem prazničnih čestitki, da sutra tu lepu naviku ponesu i u svet odraslih.
Drage mame, tate, bake i deke pokažimo našoj deci kako je lepo zajedno čestitke pisati i dobre želje najdražima za praznike poslati!

Za optimalni pregled sadržaja sajta preporučujemo: Internet Explorer v8, Mozilla Firefox i Google Chrome